Postcard Direct Ohje

Toisin kuin yleisimmät sähköpostikorttiohjelmistot, Postcard Direct sallii sinun lähettää postikorttisi suoraan vastaanottajalle sen sijaan, että joutuisit lukemaan kortin erikeen www-sivun kautta.

Vastaanottajan sähköpostiosoite - Tämä on osoite, johon haluat kortin lähettää. Voit määritellä useamman vastaanottajan erottamalla osoitteet toisistaan pilkulla.

Vastaanottajan nimi - Tämä on sen henkilön nimi, jolle haluat kortin lähettää. Heidän nimensä näkyy viestin mukana.

Lähettäjän sähköpostiosoite - Tähän tulee oma sähköpostiosoitteesi. Tämä on pakollinen/ei ole pakollinen kenttä.

Lähettäjän nimi - Tähän tulee nimesi. Tämä on pakollinen/ei pakollinen kenttä.

Viestin aihe - Tämä tulee sähköpostisi otsikoksi. Tämä kenttä on valinnainen.

Postikortin muotoilu - Voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista. Käytä Esikatsele kortti toimintoa saadaksesi idean, miltä lopullinen kortti näyttää.

Musiikki - Valitse jokin midi-musiikista liitettäväksi mukaan korttiisi.

Lähetysvalinnat
On kaksi mahdollisuutta, missä muodossa postikortin voi lähettää.

1. Lähetä käyttäjälle, jolla on standardi (erillinen) sähköpostiohjelma.
    Valitse tämä jos vastaanottaja käyttää erillistä sähköpostiohjelmaa, kuten Outlook Expressiä, Netscapen mailia, Eudoraa tms.

2. Lähetä käyttäjälle, jolla on web-pohjainen sähköposti.
    Valitse tämä, jos vastaanottaja käyttää web-pohjaista sähköpostia, esim. Hotmailia tai Yahoota tai et ole varma asiasta.

Huomioi , että kaikki toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä riippuen minkälaista korttia ollaan lähettämässä.